Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a kertek első fázisától (kerttervezés) az utolsó tevékenységig (villanyszerelés, faház készítés, szerelvényezés, füvesítés) mindent tartalmazzon. Szeretnénk,hogy a későbbiekben a kert gondozásával se kelljen törődnie,ezért mi vállaljuk a későbbiekben a kert karbantartását is, így Önnek csak gyönyörködnie kell a kert színeiben és nyugalmában.

A kertépítés

A kert szépségét számunkra nem csak a tökéletes végső kép adja. A kert ennél sokkal több... A kertépítés egy előre megtervezett munkafolyamatok összessége a kerttervezéstől a teljes körű kivitelezésen keresztül a végső átadásig.

Miért érdemes ezt egy kertépítő cégnek kiadni?

Kertgondozás

A szép zöld kert fenntartásához a kertgondozási feladatok rendszeres elvégzése elengedhetetlen. A kert megfelelő gondozás hiányában sajnos előbb-utóbb hanyatlásnak indul. Ezt érdemes megelőzni. Amennyiben ezt nem tesszük meg, a későbbiekben újra kivitelező céget kell fogadnunk és nagyobb összeget kiadnunk a rendbetételére.

Öntözőrendszerek

Többéves tapasztalattal vállaljuk öntözőrendszerek telepítését, javítását és karbantartását családi házaknál, parkokban, közterületeken, focipályákon, ipari területeken, stb.
Az általunk preferált és legmegbízhatóbbnak és legtartósabbnak bizonyult HUNTER öntözőrendszert szoktuk ajánlani és telepíteni ügyfeleinknek.

Kerttervezés

Szeretjük a kerteket ügyfeleink igényei és elképzelései alapján megvalósítani, de az eddigi tapasztalataink alapján a tervezés folyamata minden esetben egy közös ötletek alapján megálmodott kert.

A kerttervezés szakszerű, precíz unkát igényel!

Füvesítés

Ez a folyamat történhet fűmag vetéssel illetve gyepszőnyeg lefektetéssel is. Amennyiben az anyagi keret engedni szokta, mi inkább a gyepszőnyeg leterítését szoktuk javasolni a későbbi gaz növekedés elkerülése miatt. A gyepszőnyeg egy olyan különlegesen sűrű gyökérzettel rendelkező fűréteg, amelyen sokkal nehezebben jut át a gaz. 

Kertvilágítás

A világítások tervezését is minden esetben a megrendelővel közösen igyekszünk megálmodni.

A kertben minden esetben kiépítünk egy központi elektromos kiállást. A központi kiállástól szoktuk a következőket kialakítani:

Térburkolás, terasz építés

A szegélyek és a térburkolat kialakítása minden esetben szakszerű és precíz munkát igényel. Fontos ezeket a megfelelő szakértelemmel kialakítani, az alapozás elengedhetetlen a tartós és esztétikus eredmény érdekében.

Faház építés

Egyedileg tervezett faházak tervezését és megépítését vállaljuk.
10 x 10 illetve 5 x 10 cm-es váz szerkezettel készítjük a faházakat, amelyre 2 cm vastagszínre fújt lambéria illetve hajópadló kerül rögzítésre oldalfalnak illetve ajtónak. a Tetőt OSB lapokból vagy igény szerint lambériából, hajópadlóból készítjük és zsindellyel fedjük be. Végül a csatorna kiépítését és elvezetését követően még egy rétegben festésre kerül a ház.